БІЗНЕС КЛУБ "Перспектива"

БІЗНЕС КЛУБ "Перспектива"

Шукати в цьому блозі

Powered By Blogger

11.11.13

ШКОЛА ОСОБИСТОГО УСПІХУ

20 та 21.11..2013 р.о 17. 00 на базі ПНЗ "МПДЮТ "Горицвіт" відбулась зустріч  клубу "Перспектива" з дуже гарними жінками,  люблячими матусями, лідерами компанії  Оріфлейм - В. Коваленко та  компаніїї   Mary Kay  - М. Ляшенко. Тема зустрічі: "Косметичний бізнес за допомогою методу прямого маркетингу"

Квадрант Роберта Кіосакі.. Відповість на питання, куди краще вкладати гроші, допоможе навчити дітей розумно ставитися до грошей і стати матеріально благополучними в майбутньому.
                                        
Бути Консультантом Оріфлейм - просто, прибутково і приємно! Увійшовши в світ Оріфлейм, Ви отримаєте унікальну можливість дізнатися більше про косметику і заробити додаткові гроші на продажах! Оріфлейм надає Вам можливість вибору - Ви можете працювати з нами лише для заробітку «кишенькових грошей», або зробити продаж косметики своєї повноцінною роботою і побудувати серйозну кар'єру!
Від Вас не потрібно певного рівня освіти, досвіду або будь-яких капіталовкладень - люди різного віку знайшли успіх і зробили кар'єру разом з Оріфлейм!



«Мері Кей» сьогодні — це одна з найбільших світових компаній, що пропонують продукцію  з догляду за шкірою й декоративну косметику за методом прямого продажу. … 



                                                               

   
                                                   НАРОДЖЕННЯ ІДЕЙ  




23.10.2013 р.та 24.10.2013 р. з учасниками бізнес-клубу "Перспектива"відбулось заняття з теми: "Групові процеси"
1. Група - що це?
2. Структура спілкування в групі.
3. Групові ролі.
4. Групова динаміка.
5. Вправи розразовані на роботу в гупі (команді).

0 коммент.:

Дописати коментар